Historien bag

Vi bor selv ved havet og var trætte af at hvert år skulle vi købe nye lanterner til haven fordi de hele tiden rustede op på grund af saltvand. Derfor gik vi i gang med at udvikle lanterner og andre produkter af ægte rustfri stål, således at når man køber en lanterne – så holder den.

Firmaet bag

Vores firma, KK Titan Svejs, som ejer House of 316, er leverandør af svejsning af rør indenfor off shore branchen i Norge, og har været det i 14 år. Derfor har vi stor erfaring i svejsning i og bearbejdning af titan, duplex og rustfri stål.

Vores produkter

Vores produkter er designet og produceret på Bornholm. Vi benytter så vidt muligt bornholmske underleverandører. Således er alle plader laserskåret hos Ole Almeborg A/S og alle drejede dele kommer fra Østbornholms Kutterservice. Alle dele er manuelt slebet og svejset på vores værksted i Aakirkeby. Derefter er vores lanterner elektropolerede, hvilket betyder polering af rustfrit stål elektrolytisk, det vil sige at der ved processen fjernes et tyndt lag af materialet.

Materialet nedsænkes i en syre og forbindes til strøm. Ved processen fjernes en del af det jern og nikkel som er i overfladen. Denne behandling har vi valgt dels fordi det gør vores produkter blanke og dekorative, dels fordi det forbedrer korrosionsbestandigheden og giver varig styrke. Lanternerne er lavet af syrefast rustfri stål 316L i 2 mm og 3 mm plade, hvilket gør dem fantastisk hårdføre og robuste og relativt tunge.

House of 316 – 316L er betegnelsen for det rustfrie stål, som bliver brugt til vores produkter, og derfor har vi valgt dette navn. Det er modstandsdygtigt overfor saltvand og bliver derfor blandt andet brugt til boreplatforme og skibe. Som garanti for at vores produkter er rustfri følger der certifikater med på alle dele. Det gælder både plader, skruer, møtrikker, rør og hængsler. Dette certifikat garanterer for den gode kvalitet.

Med venlig hilsen

Louise og Keld Kiel

KK Titan Svejs